image001.jpg
 

PURATOS

Panning (chocolade coating) is een ‘One Stop Shop’ oplossing voor klanten die op een makkelijke en winstgevende manier willen instappen in de chocolademarkt. Puratos biedt met Panning een volledig concept aan: grondstoffen, recepten, ideeën voor afgewerkte producten, packaging ontwerpen, merchandising support, leasing advies voor panning machines… HarderBetterFasterStronger stelde voor om Panning op een premium manier in de B2B chocolademarkt te zetten d.m.v. een opvallende clip gekoppeld aan vernieuwende packaging ideeën en sales tools.

Oneindig lekkere chocolade voor Belcolade

Belcolade is het echte Belgische chocolademerk en behoort tot de Puratos groep. HarderBetterFasterStronger bedacht een campagne visual en headline om de Belcolade Selection Cacao-Trace chocoladeproducten sterker in de B2B-markt te zetten. 

Cacao-Trace is een label dat staat voor uiterst kwalitatieve en lekkere chocolade waarbij een duurzaam productieproces cruciaal is. Puratos doet dit niet enkel uit passie voor chocolade maar ook om de toekomst van de cacao boeren en de chocoladeproductie te garanderen. 

De Belcolade Selection Cacao-Trace campagne visual en headline spelen volop in op het idee dat met een duurzaam productieproces de lekkere Belcolade chocoladesmaak gegarandeerd is.